Film og foto

I Klub Nordens medieværksted har børnene både muligheden for at arbejde med foto og producere korte film. I medieværkstedet findes professionelt udstyr til både foto og filmproduktion. Vi arbejder i grupper og med enkeltmandsprojekter.

Medieværkstedet afholder en gange om året en stor fotokonkurrence med temaer som, portræt, mit værelse, mine venner, naturen. Børnene får udleveret kameraer og går på jagt efter motiver alene eller i små grupper. Resultaterne kan man så efterfølgende vælge at bearbejde i photoshop på medieværkstedets computer.

Børn og unge der arbejder med film vil kunne lære at arbejde med manuskriptskrivning, storyboard, filmkameraet, klip og lydmix af kortfilm. En vigtig del af at arbejde med produktion af film er at lære at arbejde sammen som et team. Det er en proces som vi, når vi arbejder på værkstedet lægger meget vægt på. For at producere en film og skabe et godt resultat er det vigtigt at samarbejdet imellem arbejdsgruppens enkelte medlemmer fungerer. Børnene vælger selv hvem der skal indtage pladsen som henholdsvis fotograf, klipper, instruktør og skuespiller. Arbejdet med film kan være en lang og krævende proces og det er ofte en udfordring af blive færdig med en film på ti minutter, selvom man har planlagt at lave en film på en time. Der er meget der skal passe sammen.

Tilbage