Om Klub Norden

Fritids - og Ungdomsklub NORDEN.

Klub Norden åbnede 5. maj 2008 i et nyrenoveret hus, som før i tiden var 2 institutioner henholdsvis en SFO og en integreret børnehave og vuggestue. Klubben fremstår som et dejligt, stort og lyst hus med mange muligheder. Huset er på ca. 1000 m2 og indeholder bl.a. opholdsrum/modtagelserum, rollespilrum, musikøverum, cafeområde, værksteder, lydstudie, bordtennisrum, ungdomsmiljø område, små hyggelige rum, wii rum og minibiograf. Vores udeområde indeholder to boldbaner,,skaterbane, hockeybane, hyggekroge med borde og bænke og græsområder, hvor man bare kan hænge ud.

Vi har en del arrangementer uden for ”normal” åbningstid (13.00 - 17.00) fx klasseopdelte overnatninger, temaovernatninger, rollespilsevents, halloweenfest,ungdomsklubfest, sommerfest, kolonier etc.
Vi deltager i lokalarrangementer og har et godt samarbejde med kommunens andre klubber, som bl.a. kommer til udtryk gennem fællesaktiviteter i form af fodboldturneringer, rollespilskonferencer etc.

I klubben er det vigtigt at børn og unge på tværs af kultur, skoler og ikke mindst alder, kan indgå i fællesskaber, derfor skaber vi sammenhænge mellem vores fritidsklub og ungdomsklub ved at lade de 2 tilbud overlappe hinanden.
For 6. klasser er der mulighed for at snuse og bruge ungdomsklubben tirsdag-torsdag kl.17.00-20.00, 7 klasser kan bruge klubben i hele dens åbningstid og alle 3 aftener.
Vores 8 og 9 klasser kan bruge ungdomsklubben 3 gange om ugen fra 17.00 til 21.30.

Vi er 14 ansatte som sørger for at have fingeren på de 400 medlemmers puls, så alle børn og unge i klubben trives og har et godt fritidsliv når de er i institutionen.

Tilbage