Madværksted

 

I Klub Nordens køkken, er der altid masser af aktivitet og der er er altid tid til en snak. Da køkkenet er åbent i forbindelse med cafeen er altid en gruppe børn der sidder og hygger sig ved bordene.  

 Der er en bage kalender, hvor der er mulighed for at skrive sig på, hvis man gerne vil bage. Der kan minimum være 2 tilmeldt, da det er en holdsport. Samarbejde om arbejdsfordelingen, samt at finde ingredienser frem og redskaber. Pt. er der valgmuligheder mellem chokolade cookies, havregrynskugler, muffins og kokosmakroner. Udbuddet af bagværk, er valgt på baggrund af tiden der er til det. 

I skolefridagene kan vi tilbyde noget andet, hvor der er flere timer til rådighed. Det kan være, at bage brød eller lave en dessert. Som er noget alle I klubben vil nyde godt af. 

Ofte er der børn der gerne vil hjælpe med at tilberede eftermiddags ”frugt”. Blande den kogte pasta i pesto, skære frugt, skrælle gulerødder og uddele maden i skåle. Det er sjovt, at have børn med i køkkenet og der skal nok komme nogle kammerater til, som også gerne vil give en hånd. 

 

 

Tilbage