Ungdomsklub

 

Bliv medlem i vores ungdomsklub for kun 105 kr. om måneden.

Der er somregel altid aftensmad i aftenklubben. Hvis du skal spise med kræver det, at du tilmelder dig aftenspisning og at der er mindst 12 tilmeldte. Det koster 10 kr. at spise med. Hvis du er med til at lave aftensmaden/købe ind er det gratis at spise med.

Frokosttilbud: Derudover tilbyder vi frokost til alle ungdomsklubmedlemmer hver torsdag og fredag i det store spisefrikvarter. Her har du mulighed for at få et godt sundt måltid mad. Det kræver kun at du er medlem af ungdomsklubben.

Aktiviteter/ture: Der foregår forskellige aktiviteter i ungdomsklubben på de forskellige aftener. Det kan være ture: Fx. klatring, escaperoom, lazeraction, fodboldkampe, biograf, strandtur, Malmøtur, tur til Bakken. Nogle af turene er gratis og andre er helt eller delvist brugerbetalte.  Eller det kan være aktiviteter i klubben som fx fodboldkamp på vores store bane, fifaturneringer, temafilmaftener, brætspilaftener, kagebagning, bingo, basket og meget andet. Klubben ejer to minibusser med plads til 9 personer i hver. Disse busser bliver ofte brugt til turene ud af huset om aftenen.

Tilbage